Foto-5-200x200

Alles in de hand
 

De Classic iNSight is de eerste een-handscanner ter wereld. Hij wordt met slechts één knop bediend en is direct klaar voor gebruik. Zwangerschap is al vanaf 19 dagen zichtbaar.

Lees verder
Foto-25-200x200

Toonaangevende technologie

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard: Met zijn aluminium behuizing en degelijke constructie is de Classic iNSight helemaal thuis in uw stal. Maar de echte high-tech zit van binnen.

Lees verder
Foto-2-200x200

Waterdicht – in elk opzicht

De Classic iNSight is 100% waterdicht en het ontwerp heeft geen hoeken waar vuil zich kan ophopen. Maar ook de service van Classic Imaging is waterdicht afgedekt.

Lees verder

Foto-14-650x240
De Classic iNSight 2
De Classic iNSight2 is een waardige opvolger van de Classic iNSight; De eerste “één hand” scanner ter wereld. Met wereldwijd talloze tevreden gebruikers heeft het concept zich inmiddels wel bewezen en is zelfs door collega fabrikanten inmiddels gekopieerd. De zeugenhouder kan nu zonder gedoe, op zijn eigen tijd zijn zeugen op dracht scannen. De scanner geeft eenvoudig en snel aan of een zeug drachtig is of niet.

Foto-5-200x200

Snel en effectief scannen

Zonder enige voorbereiding kan de scanner zo de stal mee ingenomen worden en is gebruiksklaar zodra de scanner wordt aangezet. De beelden zijn eenvoudig te lezen en kunnen dracht weergeven vanaf 19 dagen.

Foto-7-400x400

Thuis in de stal

Drachtigheidscannen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De unit is speciaal ontworpen voor gebruik in de zeugenstal en is op basis van gebruikers feedback nog verder geoptimaliseerd. Oriëntatie is zeer eenvoudig, omdat scanvlak en beeld altijd in dezelfde richting staan.

Foto-8-400x400

Met één knop gebruiksklaar

Of nu in de groep of in de box gescand wordt, de Classic iNSight2 is eenvoudig in gebruik en heeft geen hinderlijke en kwetsbare kabel. Er zijn maar drie knoppen op de scanner: de aan/uit-knop en twee knoppen voor de helderheidsinstelling. Dat is alles, de rest is volledig geautomatiseerd. Dus geen onnodige extra’s die alleen maar verwarren.

Technologie en specificaties
De robuuste en handzame één-handscanner Classic iNSight is een eigen ontwikkeling van Classic Imaging. Uitgevonden door Bas Alberts en Ruud Kraan, die eerder voor Pie Medical het veterinair gebruik van ultrasoon geluid hebben geïntroduceerd. Die technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de professionele veehouderij. Afgaand op de reacties van gebruikers, deskundigen en onderzoeksinstellingen wereldwijd, lijkt de Classic iNSight inmiddels ook een goede kans te maken om uit te groeien tot een mondiale standaard in veterinaire scantechniek. De “één-handscanner” is inmiddels een begrip en al door verscheidene fabrikanten gekopieerd.

Foto-14-400x400

Degelijk en doeltreffend

De Classic iNSight toont zwangerschap vanaf 19 dagen en is aantrekkelijk geprijsd. Op basis van uitgebreide research is hij geheel afgestemd op de behoeften van de gebruikers. Zo heeft hij een degelijke aluminium behuizing met een goede grip en kan hij met één hand worden bediend doordat er alleen maar een aan/uit- en beeldintensiteit-knop op zit.

Foto-25-200x200

Nederlandse topkwaliteit

Het streven naar lage kosten betekent niet dat er concessies aan de kwaliteit zijn gedaan. De scanner wordt geheel in Nederland geproduceerd, van de aluminium behuizing en de besturingssystemen tot en met de hoogwaardige printplaten en het heldere beeldscherm. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en optimaal gebruikersgemak, ook onder zware omstandigheden; dat hebben de ontwikkelaars steeds voor ogen gehouden.

Foto-10-200x200

Waterdicht en gebruiksvriendelijk

Het toestel is gemakkelijk met huishoudelijke schoonmaakmiddelen te reinigen en werkt op reguliere AA oplaadbare batterijen, die in een handomdraai kunnen worden vervangen. Het display is van dezelfde harde kunststof als de cockpits van F16-straaljagers. De waterdichtheid van het apparaat werd tijdens vakbeurzen al eens gedemonstreerd door een werkende scanner in een waterreservoir te plaatsen.

Onderhoud en accessoires
Bij de ontwikkeling van de Classic iNSight2 drachtigheidsscanner stond het gebruiksgemak en minimaal onderhoud centraal. Daarom bestaat de scanner uit slechts één unit zonder bewegende (en dus slijtagegevoelige) delen aan de buitenzijde. De scanner werkt op standaard penlite-batterijen en kan simpelweg met huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden gereinigd, dankzij de waterdichte constructie. En mocht er toch schade of een defect aan uw Classic iNSight scanner optreden, dan is hulp nooit ver weg.

Foto-2-200x200

Onderhoud

Bij de ontwikkeling zijn de stringente hygiëne condities voor de stal meegenomen. De unit is compact en met vloeiende lijnen vormgegeven en bevat geen plaatsen waar vuil zich kan ophopen. En na gebruik kan de unit gewoon onder de kraan worden afgewassen of in disinfectievloeistof worden gedompeld. De kleine geïntegreerde scanner werkt 2 uur op slecht twee standaard oplaadbare AA penlite-batterijen.