De Classic iNSight 2

De Classic iNSight2 is een waardige opvolger van de Classic iNSight; De eerste “één hand” scanner ter wereld. Met wereldwijd talloze tevreden gebruikers heeft het concept zich inmiddels wel bewezen en is zelfs door collega fabrikanten inmiddels gekopieerd. De zeugenhouder kan nu zonder gedoe, op zijn eigen tijd zijn zeugen op dracht scannen. De scanner geeft eenvoudig en snel aan of een zeug drachtig is of niet.

Snel en effectief scannen
Foto-5-200x200Zonder enige voorbereiding kan de scanner zo de stal mee ingenomen worden en is gebruiksklaar zodra de scanner wordt aangezet. De beelden zijn eenvoudig te lezen en kunnen dracht weergeven vanaf 19 dagen.

 
 
 
 
 
 
 

Thuis in de stal
Foto-7-400x400Drachtigheidscannen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De unit is speciaal ontworpen voor gebruik in de zeugenstal en is op basis van gebruikers feedback nog verder geoptimaliseerd. Oriëntatie is zeer eenvoudig, omdat scanvlak en beeld altijd in dezelfde richting staan.

 
 
 
 
 
 

Met één knop gebruiksklaar
Foto-8-400x400Of nu in de groep of in de box gescand wordt, de Classic iNSight2 is eenvoudig in gebruik en heeft geen hinderlijke en kwetsbare kabel. Er zijn maar drie knoppen op de scanner: de aan/uit-knop en twee knoppen voor de helderheidsinstelling. Dat is alles, de rest is volledig geautomatiseerd. Dus geen onnodige extra’s die alleen maar verwarren.

 
 
 
 
 
 

Technologie en specificaties »