Onderhoud en accessoires

Bij de ontwikkeling van de Classic iNSight2 drachtigheidsscanner stond het gebruiksgemak en minimaal onderhoud centraal. Daarom bestaat de scanner uit slechts één unit zonder bewegende (en dus slijtagegevoelige) delen aan de buitenzijde. De scanner werkt op standaard penlite-batterijen en kan simpelweg met huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden gereinigd, dankzij de waterdichte constructie. En mocht er toch schade of een defect aan uw Classic iNSight scanner optreden, dan is hulp nooit ver weg.

Onderhoud
Foto-2-200x200Bij de ontwikkeling zijn de stringente hygiëne condities voor de stal meegenomen. De unit is compact en met vloeiende lijnen vormgegeven en bevat geen plaatsen waar vuil zich kan ophopen. En na gebruik kan de unit gewoon onder de kraan worden afgewassen of in disinfectievloeistof worden gedompeld. De kleine geïntegreerde scanner werkt 2 uur op slecht twee standaard oplaadbare AA penlite-batterijen.

 
 
 
 

Oplader en batterijen
Foto-11-400x400Deze hoogwaardige lader voor 2 AA pen-lite batterijen schakelt zichzelf uit zodra de batterijen volledig zijn opgeladen. De lader is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie NiMh Eneloop batterijen. Deze hebben, in tegenstelling tot de gangbare NiMh batterijen, een veel hogere interne weerstand, waardoor ze bijna geen zelfontlading hebben. Hierdoor kunnen de batterijen langere tijd in de scanner blijven en toch steeds gebruiksklaar zijn. Dus ook als de scanner slechts één keer in de twee of drie weken wordt gebruikt hoeft u zich niet af te vragen of de scanner gebruiksklaar is als u hem nodig heeft. Als daarnaast nog een tweede set van dit soort batterijen achter de hand wordt gehouden, wordt u nooit verrast door lege batterijen.

Tas
Foto-12-400x400De meegeleverde tas maakt het opbergen en meenemen van de scanner wel erg gemakkelijk. Alles bij elkaar, de scanner, de scangel en de batterijlader – zo raakt er niets kwijt en wordt alles goed beschermd opgeborgen. Met de draagriem wordt het ook eenvoudig om de hele set mee te nemen naar andere stallen en lokaties. De tas is wasbaar en kan indien nodig dus gereinigd worden.

 
 
 
 

Service en reparatie
Eén van de voordelen van een 100% Nederlands product is dat hulp nooit ver weg is als er onverhoopt toch iets mis gaat. Voor service en reparatie neemt u simpelweg contact op met Classic Imaging. Indien nodig vragen wij u de scanner naar ons Nederlandse servicecenter te sturen, waar hij nagekeken en eventueel hersteld wordt. Alle know-how en onderdelen zijn (en blijven) hier beschikbaar, zodat u binnen enkele dagen weer over uw scanner beschikt. Snelle en effectieve service – al zult u deze waarschijnlijk nooit nodig hebben!